satu hari satu click...

Sunday, March 13, 2011

Bencana Alam Tahun 2011...

Assalammualaikum...

Kita semua dikejutkan dengan berita Gempa bumi dan Tsunami di Japan... Ya Allah bencana alam datang lagi... Sungguh terkejut dan bila tahu berita nie seriusly aku x tenang dengan keadaan nie... perasaan takut dan bile terfikir kejadian berlaku pada hari jumaat dan mengingatkan aku pada akhir zaman... SubhanaAllah... Ya Allah lindungi la Umat Mu Ya Allah dan lindungi la Negaraku... Aminnn...

Mase mlm kejadian aku x boleh tido aku jadi tkt.. Mungkin malaysia seterusnya huhu mcm aku fikir sebelum tido... tkt jugak benda2 nie terjadi waktu kita semua dalam mimpi kan... Semua nye x mustahil berlaku... 
Dalam sibuk2 aku cari berita about Tsunami kt japan tu aku ada dapat info Pasal Lunar Perigee...





 Korang tahu x pasal Lunar Perigee nie?? Nak tau mari baca kt bawah nie...

Menurut mertologi nie mungkin ramalan dorg kot... Pada 19 Mac 2011 jarak bulan dan bumi akan sangat2 dekat... Astronomer panggil fenomena nie sebagai Super Moon..
pada tarikh nie bulan akan nampk lagi besar dan dekat dengan kite semua!!!
bulan akan kelihatan cantik tetapi.....



ada yang meramalkan akan terjadinya bencana alam yang teruk kt bumi nie...
ada pihak yang membantah dengan ramalan nie... tapi nie semua Kuasa Nya kan... Klu itu yang telah tertulisNya kita semua akan hadapi situasi tu..


Tapi kann... klu korang semua perasan sebelum tsunami kt japan berlaku banyak perkara aneh berlaku contoh nye....
sebelum tu masa awal tahun ada berita tentang 5000 burung tibe2 jatuh dekat arkansas... tempat yang sama berlaku nya kematian byk ikan... Apakah semua nie petanda kepada pengakhiran dunia... MasyaAllah...


lepas tu kejadian gempa bumi and tsunami di japan...
mungkinkah nie semua ada kaitan dengan Lunar Perigee.. aku pun x tau nk sebab aku bukan pakar dalam meteologi pun... Kite serahkan la semua nie pada Nya sesungguh nya dia lebih berkuasa yang mengatasi segala2nya...


aku de jugak terbaca pasal tarikh bencana alam yang akan berlaku sekitar 2011... nie semua keje orag barat la...
Antara tarikhnya ialah 19 mac mungkin pasal Lunar Perigee...
 21 mei dan 21 oktober....
klu korang nk tahu dengan lebih detail pegi kat page kat bawah nie...

 ***









 


Kalau Suka Boleh Like Sini

3 orang Cakap-cakap: