satu hari satu click...

Tuesday, March 15, 2011

Bile TerOver Sleep...

Assalammualaikum...

Minggu nie dah masuk minggu ke 10 kuliah di Upsi... haiiyaa lambat lagi nk ke minggu 14... 
dah minggu akhir2 nie banyak lah tugasan yang perlu di selesaikan... adehh feninggg....
so tdo pun lewat malam.. kena stay sampai 2 ke 3 pagi... bile dah lewat tdo,  bangun pun so2 lewat la... hehe..
Nak dijadikan cerita hari nie aku terbangun lewat... adehhh dh la ada kelas pagi nie blh plak terover sleep... nk kata x kunci jam aku kunci smlm... cam mane x leh sedar aku pun x tau.. isshh dh bangun lewat tapi ada hati lagi nk ke kelas....

bangun dan bersiap2 la sepantas mungkin... huhu x sangka jugak aku boleh bersiap secepat 5 minit... ahha cepat ke??... jam dah menunjukkan pukul 8.45 pagi... ok x lmbt lagi naek la bus... then sampai kampus around 8.55.. harapan dapat sampai awal sebelum kelas tamat... sampai kampus amek bus lagi satu tuk pegi bengkel lukis kejuruteraan... tunggu hampir setengah jam dalam bus... rase mcm nk tempeleng pak cik bus tu sebab die baca paper dulu bagi habis then baru jalan wt the hell pakcik... nk jadi driver je nk jadi tukang baca paper... 

musnah harapan aku... bile niat baik cm tu lak jadinye... x per still semangat lagi.. sampai bengkel around 9.45.. mase jalan nk ke bengkel terfikir lak klu masuk kelas yg dh nk tamat mesti malu kan... hati berbelah bagi nak msk ke x nak... adehhh syaitan ckp jgn2... malaikat ckp masuk2... hehe setelah berfikir panjang aku pun menuju ke surau x jadi nk masuk kelas.. tunggu kat surau then nnt pegi jumpa lect nk bodek2 sikit sebab terover sleep.. hehe.... 5 minit lepas tu kelas pun habis.. ahha cepatnya klu aku msk kelas td mesti malukan yer la masuk 5 minit kelas dh tamat... mane nk letak muke aku yg comel nie... comel ke?? perasan tul...

kesimpulannye... klu dah bangun lambat tu x payah la ada hati nk ke kelas... Buat Penat jew pegi bukan masuk kelas pun.. ishhh 
Jangan Tiru Macam Saya ok... :)

***

Kalau Suka Boleh Like Sini

4 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

mana alarm kau? ihihihihi

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

aku dh kunci dh....
tp x sedar...

GoRN said...

susah hati gua baca artikel ni...

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

Gorn : awat susah hati pulak...