satu hari satu click...

Sunday, January 16, 2011

Discuss + Lepak2 King = Dihari Minggu

Asslamualaikum...
Semalam merupakan hari Sabtu... Aku x kemana-mana pun just duduk kat rumah siap kan asgmnt dah macam berlambak-lambak... After bangun tido mandi-mandi and basuh baju then jemur sebab cuaca semalam sesangat la baik tengah hari je petang macam biasa hujan la... hehe... Bile perut lapar apa lagi makan la... kebetulan kawan aku kuar so kirim la Nasi kerabu... Dah lama mengidam kot nak makan nasi kerabu. Makan la beramai2 kat meja makan aka meja kasih sayang... hehe meja tu la tempat kitaorang hilang kan tension.. Tempat bergossip, ketawa terbahak2, sedih2 pun ada and macam2 la kenangan kat meja makan tu... Lepas jew makan kemas2 meja then semua siap2 untuk masuk ke perpuastakaan negara iaitu bilik aku... 


Bermula la discussion kami untuk buat Draf RMH ( Rancangan Mengajar Harian). Ya Allah memang susah la nak buat RMH tu... Sampai sekarang baru 30% jew yang siap... Yang lain In progress... Aduiiii Ya Allah jangan la Kau tarik Pahala aku sebab aku mengeluh... Mula2 semua semangat jew buat kerja beberapa jam kemuadian...
cam nie la keadaan nya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Nie la lepas beberapa jam kemudiannya... mana pergi nya orang2 nya??




Ishh x de orang jugak... mana pergi dorang nie??




Nie orang nya.... Wah2 sedap jew die tido kan siap cium baju hubby lagi tu...

Ahha nie pun same gak tido memang x ingat dah... 



Yang nie pulak sibuk ngan gitar nya... orang lain tido die boleh lak main gitar...


Macam2 kan dorang nie... discuss x sampai bape jam tido jew lebih kan... 
Ok malam palak after maghrib semua kumpul balik kat bilik aku then semua kata lapar aku ngan syue pun masak la nasi goreng... pas masak makan la ramai2 kat bilik aku... perghh memang berselera semua makan... bile perut dh kenyang kami pun decide nak tengok drama Tiramisu... tengok online jew ngan speaker memang gempak... dapat la jugak layan dua tiga episod hehe... drama tu dah la lawak hehe keras2 perut aku gelak.... kalau x percaya korang tengok la sendiri... ok Stop untuk menaip... X nak merepek dah.... next entry pulak yer...
ok Dadaaa...









Kalau Suka Boleh Like Sini

10 orang Cakap-cakap:

Un Phat Lee said...

nasi kerabu? arrrrggggghhh

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

yup nasi kerabu... why??

fariza fauzi said...

babe..anytime je sbb senang je ni..kalau nk aku pg rumah kau pun boleh :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

x yah la ssh kn ko nk dtg umh aku... ko pun byk keje kn nk buat... aku tau skit2... aku pernah wt kt adik aku tu pun amek layout myspace copy code jew.... same ke??

fariza fauzi said...

xde..ni senang jeee...aku guna blog punya tmplat jgak ....
aku google pilih gamba aku suka n then aku upload kat blog nye tmplat...
aku mls nk guna yg ade code2 apa sume tu...
so simple jee..
hehehe

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

owhh ok... tq2 t aku try...

yettisme said...

hak3 !
besh2 ..
:)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe best ke??

nurul said...

wargh eka, eka mcuri ambik gmbr dlm ketidaksedaran yer..how dare you! he8x....

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe... suri...;)
glamour jp...