satu hari satu click...

Wednesday, March 2, 2011

Kerana mulut Badan BINASA!!

Assalammualaikum...

hari semua pelajar semester 6 dan 7 excited nk jumpa TNC.... aku pun sama la jugak tapi bukan la teruja sgt nk jumpa die,... teruja nk dgr apa yg nak disampaikan about praktikum... yes, yes semua nye dh terjawab but itu semua hanya janji la x terbukti lagi... x per tunggu je la masa nye...

dalam excited and happy nk jmp TNC sampai2 jew kat audi and berjumpa dengan org yang kecoh sgt dan dan dan ---> buat aku sakit hati terus rasa cam nak balik pun ada.... 
ikut kan hati aku rasa nk tampar2 jew muke die tu... tapi aku nie blh sabar lagi... nie bukan first time die wt cm tu... dh banyak kali... dalam minggu nie jew aku mmg sakit hati ngn die... bukan aku jew kawan-kawan aku pun sama... dh lama gak aku sabar nie... tapi tadi mmg aku rasa cam dh kurang sabar ngn Ko... aku pun bukan jenis suka gaduh2 tapi aku pantang la sangat bila aku tanye and cakap baik2 tapi dibalas ngn kata yang agak kasar dan macam menyindir... klu x suka atau aku ada buat salah cakap sendiri kt aku... aku x suka orang sindir2 aku and cakap macam orang kurang ajar... ko pompuan so jaga la perangai tu sikit...

aku tau bukan aku je yang x berapa suke ko ramai lagi budak kelas aku x suke kat ko terutama nye budak2 lelaki... itu aku x kesah bukan masalah aku... hari last warning la klu pas nie ko wat benda yg sama aku akan cakap terus depan ko... sebab aku nk bagi ko sedar tentang perangai ko yang sebenar dan orang x yah nk sakit hati ngn ko... 

kepada manusia itu : please la ubah perangai tu... ko tau x ko dh byk menyinggungkan perasaan orang... dan ko telah menunjukan identiti ko yang x baik... so bila nk bercakap ngn orang please la jaga perasaan orang lain cakap la dengan elok dan sopan....

***



Kalau Suka Boleh Like Sini

6 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

wahh panas ni...bersabar je laa.. dia pun 1 apsal la dah nk baes blaja duk cr pasal..ko pun..x payah layaan...

p/s: teringin jugak nk taw sape..hihihih..yg pasti bukan aku :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

ahha dari dulu lg sbr dh.. duk diam2 makin lame makin melampau pulak...
hehe biar la aku jew tau....

nurul said...

wah, mrh btl kak yun kiter nie yer....

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe mst la... jgn tau i mrh2 cm nie...

nurul said...

hu8x, baiklah..law syue ader kat tmpt eka ms tu pun for Sure lah Syue meletup mcm eka jugak tawwwwwww...grrrr....

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe... syue lagi la angin kan... ika masih terkawal lagi... klu x mmg dh kena cepuk mulutnye...