satu hari satu click...

Friday, April 15, 2011

Malam Stylo and Elegant

Assalammualaikum....

Pada 13 April yang lepas aku telah menyertai Makan Malam persatuan Kemahiran Hidup Upsi dan aku juga di lantik sebagai bidan terjun untuk Ajk Pelaksana... aku ditugaskan untuk jawatan Protokol.... Bunyi cam best tapi keje waaaaa banyak susah... dua hari sebelum kejadian teramat la banyak keje semua nk kena siap kan sebelum majlis dimulakan... Ajk protokol kena pastikan majlis berjalan dengan lancarkan... 
setiap acara dalam majlis akan di tentukan oleh protokol... 

ishh taubat lepas nie x nak dh jadi ajk Protokol... nk tercabut rasa nya kaki noe berjalan ke sana sini...
pakai cantik2 pun x dan dah ... 
gambar aku pun masa majlis tu pun boleh dikira... tu pun terselit2 dalam camera orang... x sempat nk pegang camera nk posing2... pikir majlis tu abih dan tetamu semua puas hati...
ok mari layan gambar...

sebelum majlis bermula.... persiapan tempat...

makan time...

Mari pam belon...

hampir siap...

mari posing dengan helmet...

mari bermain dengan belon...

makan... makan...

mari kira bajet...

pentas masih bersepah...

ok terima kasih pada semua Ajk pelaksana yang bertungkus lumus dalam memastikan majlis berjalan dengan lancar.... 

gambar pada masa kejadian...

haha sempat bergambar... 

x tau style ape...


muke serius selagi majlis x abih...

selepas majlis boleh posing2...

our lecture

our guys...



gambar time...

our camera man....

our Tok Wan ( Dekan Fakulti )...

me and Kak Seha...

Lecture yang sprting...

ok sekian tu je gambar nye... tu pun curi orang punya hehe.... camera aku mmg x de pun gambar tuk Majlis nie... Alhamdullillah da selesai pun majlis nie...
see next dinner (Graduasi plak ) yang pasti x nak jadi Ajk dah...


Kalau Suka Boleh Like Sini

6 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

bestnyeeee....uhuk...
nyesal tak pg

fyna said...

amboi bergayenyeeeeeeeeee cantik sgt

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

fariza : tu la rugi x g klu x boleh melaram kn..

fyna : hehe x de la simple je nie... x de idea nk pakai pe.. orang laen lagi gempak tau... :)

sdOpTeRa LiTUrA said...

thu x pe...
pnat coz seblum mjlis bnyk kje kne buat tp puas hati coz mjlis dpat berjalan ng lancar...
nnti ak bg kat ko semua pic dr 4 or 5 buah kemera...ak de kumpul...
nnti leh la ko amik pic2 ko yg ada k...bnyak gak la pic ko..
klu x silap ak =P

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

sye2 : penat kn nk handle majlis nie... sye bnyk eh gmbr aku... t ko bagi kt aku eh...

nurul said...

eka eka....syue2 nk gak gmbr dinner tu....