satu hari satu click...

Tuesday, January 18, 2011

I'm TIRED......

Assalamualaikum....
Dah masuk minggu ke 3 untuk kuliah semester 6 serius aku dah penat... Macam- macam nk kena buat la kena fikir la apa2 lagi la... nie baru awal semester and seterus nya x tau lagi... 

Ya Allah Kau beri la aku kekuatan untuk tempuhi dugaan sepanjang semester nie, Kau permudah kan la urusan aku Ya Allah Semoga aku dapat habiskan semester ini dengan selamat... 

Aku dah mula rasa give up, feed up and sekufu dengaan nya... seriously aku dah rasa diri aku x mampu dah... Aku x tau kenapa aku rasa macam nie... Dah x tau nak buat apa... Otak dah jam la blur la and something like that la... 
Hanya mampu keluar kan air mata jew.... Aku perlukan kekuatan untuk tempuh nie semua... Buat masa nie aku buntuuu.... 

NURUL ATIKAH please wake up!!!!
Kalau Suka Boleh Like Sini

2 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

aku pun rasa yg sama...:(

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

Tu la rase tertekan sgt la sem nie...