satu hari satu click...

Thursday, January 6, 2011

1st impian 2011 tercapai...

Alhamdulilah! at last impian untuk memiliki blog sendiri TERCAPAI... Yeahhhhhh!! Sebelum nie asyik view jew blog org but sekarang dah ada blog sendiri... Saya akan berkongsi suke duke saya sebagai student Upsi dan Bakal seorang Guru... Apa yang baek dan bermanfaat akan saya kongsi untuk tatapan pengunjung blog saya... 


Sebelum nie pun mmg de niat nk buat blog tetapi terhalang oleh banyak perkara contohnya; X de mase nk update blog tkut t terbiar cm tu jew, x pandai sgt nk buat blog tp sekarang dh pandai skit la, x rase penting sgt pun sbb saya sosial network laen seperti FB dan rase ia memadai hehe, x tau nk merepek apa kt sini tp sekarang rase cm byk plak... hehe... tu la halangan2 yang membuat impian ada blog sendiri xtercapai... TAHUN 2011 blog nie tercipta... kehkeh....






Writing By Atikahsaleh Kalau Suka Boleh Like Sini

3 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

selamat datang ke dunia BLOGGRE :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe.. wei mane ko jumpa blog aku nie eh... aduhhhss kantoi plak...

nurul said...

hye eka, hik8x...SELAMAT b'BLOG yaiy!!.....=))