satu hari satu click...

Wednesday, February 2, 2011

Aku mahu Kan nya....

Assalamualaikum....
Cuti dah nak abih dah... Pejam celik pejam celik dah nak abih cuti... Lagi sedih semalam g cari tiket nak balik Tanjung Malim dah SOLD OUT.... Ahha x senang duduk dah nie... Semalam tdo pun x lena duk fikir je pasal tiket bus...  Last survey hari nie kat ipoh klu x de gak x de pilihan lain aku kena la naek bus ke KL and then amek komuter ke TM... Harap aku selamat sampai la ke TM aminnnn....

Selalu jew tersasar pada tajuk entry kan hehe... Semua student upsi dah di kredit kan duit PTPTN kan... kawan aku panggil PTPTipu... hehe... macam2 kan... So bile aku on jew FB aku tgk status kawan2 aku semua pakat pegi shopping kan... Sakan korang bershopping yerr... aku x shopping lagi tapi aku ada la beli 2 pasang kasut sarung untuk pakai pegi kelas... Sebab aku demam so mood untuk shopping tu x de lg... hehe Tapi dalam kepala aku dah ada barang2 yang aku nak beli... Tapi kan aku x jumpa lagi yang betul2 aku berkenan... hehe...
Nak tau apa yang aku cari ahha nie die benda yang aku cari...






skirt yang nie aku paling suka....


Ahha nie la benda yang aku cari2... Alaa2 cam nie la...dah lama kot aku cari tapi aku x jumpa yang macam aku nak... aku tgk kat online shop pun x de... Sape2 yang tau kat mana aku leh beli skirt cm nie leh la bagi tau aku.... sweet jew kalau girl2 pakai kan... hehe comfirm enBF suke punya... hehe... 
ok petang nie aku kena bawak mak aku balik kg jumpa mak tuk... lama dah kot x balik kg... so alang2 dh ke ipoh tu boleh la aku servey2 sambil shopping... hehe....
ok dadaaa....

Kalau Suka Boleh Like Sini

6 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

omg !!! kau sungguh aku singgah sbb nk suh tgk gamba yg cantik tu !!
kau mmg !
iman aku x kuat ni !!
cantik!!!

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe aku dh gile kan skirt labuh tuuu... sweet2 jew klu pakai kan....

fariza fauzi said...

mmg laa..aku gila jugak..aku pakai jugak pg kelas..ihih

anyway ko tgk la blog aku..hihih

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

ahha aku de nmpk... aku de skirt cm tu... aku pakai kt cini jew...

tomatokering :) said...

sweet taw kain camni kalau pakai . kan ? hehe :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

yer sgt sweet... tp still blum jumpa yg berkenan di hati...