satu hari satu click...

Wednesday, February 16, 2011

Masa itu Emas....

Assalamualaikum....
Minggu nie adalah minggu paling busy untuk aku dan classmate aku yang lain... minggu nie dh mula sibuk siapkan asgmant.... sekarang nie aku betul2 rasa masa tu cepat tul berlalu... tuptup dh nk akhir minggu kan... mmg cepat sampaikan aku rasa mcm x cukup masa jew nk abh kan semua tugasan aku... sungguh banyak keje dan benda yang aku kena uruskan dan pk kan... aku betul2 penat... hari2 aku rasa stress jew... sekarang aku hanya ada 8 minggu untuk siap kan semua tugasan aku... tajuk tesis pun belum apprv lagi nie... 

ada satu masa tu aku rasa cam aku tak cukup kaki jew nk berjalan ke sana dan ke sini, nak kejar itu dan ini...
kadang-kadang badan sampai mengigil sebab x makan...
kadang-kadang tulang belakang nie dh menjerit2 sakit sebab duduk lama ngadap laptop taip asgmnt...
otak aku pun kadang-kadang dah menjerit2 sebab x berhenti2 berpk kecuali waktu tdo....

antara tugasan aku -:
- projek RC
- makroteaching individu (kaedah mengajar)
- makroteaching kumpulan (EDU)
- folio kaedah mengajar 
- asgmnt kaedah mengajar
- projek RC
Penulisan Jurnal Reflektif Pengajaran (EDU)
- kajian tindakan (EDU)
- rancangan mengajar 5 pelajaran (EDU)
- penulisan buku landskap (perlandskapan)
- report lawatan landskap
- cari sekolah untuk praktikum ( nie mslah besar )

aku nie nmpk je kuat tapi bile jadi cm nie aku rasa diri aku lemah sgt... sebab nye bile aku stress aku akan nangis, nangis, nangis dan nangis... 
serius mmg tension yang amat sgt... mata panda aku pun makin jelas ketara la... 
bila la nak berakhir benda2 nie semua.... 


***
Kalau Suka Boleh Like Sini

4 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

bz bz dan update n edit kira ok la..
ehhehe
at least release tension sikit :)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

Ahha... tertekan wei... sem nie paling byk aku nangis... klu mak aku cal jew time aku tension mesti nangis nye....

fariza fauzi said...

sama laaa...mmg tekanan gila b***
:(

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

x per la cpt abh lg bgus... dh x larat dh nk duk kt upsi nie...