satu hari satu click...

Tuesday, February 8, 2011

Hana Tajima...

Assalamualaikum...
Yeaahh ada waktu lapang tuk aku kemaskini kan blog nie... 
Aku nk tanye korang kenal tak ngan Hana Tajima?? mesti ada yang tak kenal lagi kan... ok sekarang pegi search kt google sape tu hana tajima... siapa dia kan?? die orang malaysia ke??

Hana Tajima atau nama penuhnya Hana-Tajima Simpson ini merupakan anak kacukan Japanese (daddy) dan English (mummy). dan yang paling penting. agamanya adalah Islam. dia seorang muslim yang menjadi 'Fashion Designer'!.  sekarang dia ada brand dia sendiri iaitu maysaa.com . Sekarang ramai orang dah ikut style dia contohnya cara pakaian dan style berhijab... Hana Tajima nie memang cun abih la... al maklum la kacukan... Dia juga merupakan BFF pada yuna... sebab mane2 yuna ada mesti ada dia... Klu korang nak tau lebih lanjut pasal Hana Tajima sila ke google...






Kalau Suka Boleh Like Sini

3 orang Cakap-cakap:

call me bella ok said...

like hana tajima..

fariza fauzi said...

dear...mummy dia UK'ianz la yunk bukan English..

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

owhh ye ke... aku dpt info kt google... hehe...