satu hari satu click...

Saturday, February 5, 2011

Nak Ucap sesuatu....

Assalamualaikum....
Anyway aku baru balik dari Kuala kangsar (KK)... Dari ipoh aku drive ke KK and then balik manjung... Saje jalan2 dengan Family like Family gathering la... Di sebab kan cuti panjang kan So semua sedara mara berkumpul kat rumah maktuk aku.... hehe... Ok2 x nk cite pasal tu lagi nanti la aku wat satu entry tuk familay gathering tu... 
Penat la jugak kan dan di tambah pulak ngan batuk2 + badan x berapa sihat tapi x di layan sangat... Klu di layan sangat pakat x berjalan la aku....

OK2 sebenar nya tujuan aku nk update entry ni nk Ucap sesuatu kat seseorang.... hehe...
Nak Tau sape??
hehe Jeng2....
....
....
Nak Ucap Thanks kat die coz die tag aku kat entry die dan membuatkan pengunjung aku bertambah... x de la banyak mana pun tapi angka tu bertambah la jugakan... And then Follower aku pun bertambah beberapa orang... hehe...
Thanks Fariza Fauzi... 
Di sebabkan kt ko trafic aku naek... hehe...

Ok aku sleeping beauty sok nak berdating ngan En BF... hehe...
Dadaaaaaaaaa... :)

Kalau Suka Boleh Like Sini

2 orang Cakap-cakap:

fariza fauzi said...

hey hey..i la FARIZA FAUZI..ihihi

anyway thanks tkah <333

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe... anyway tq fariza...